"Funeraliile doamnei Pompoiu", la Casa de Cultură Constanța

569

Articole recomandate

Miercuri, 20 martie, de la ora 19.00, constănțenii sunt invitați la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Cum se face partea a II-a- Funeraliile doamnei Pompoiu", în regia lui Octavian Strunilă. Distribuția acestui spectacol este formată din Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Catalina Grama (Jojo) și Paul Ipate. 


Organizatorii spun despre "Cum se face partea a II-a" că este un spectacol care încearcă să împlinească exact ce spunea Shakespeare, ce însemna teatrul, în urmă cu 400 de ani și să fie "o oglindă a firii". Altfel spus, schow-ul pe care vor avea ocazia spectatorii să îl vadă se constituie într-o comedie de situație care își propune să vorbească despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru și a domnului Dorin.


Astfel, la capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori sunt forțați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din "Cum se face partea a II-a" nu doar o comedie spumoasă...Mai mult decât atât, aceasta pune, uneori, întrebări existențiale și marchează puternic destinele vieții de zi cu zi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : "Insomniacii" poposesc la Constanța
Pagina a fost generata in 0.872 secunde