"Frumoasa și Bestia" vă invită la spectacol, online

204

Articole de la același autor

Vă mai aduceți aminte povestea "Frumoasa și Bestia"? Dacă memoria vă joacă feste sau vă doriți să revedeți ce se întâmplă cu personajele principale din această povestioară, sunteți așteptați, împreună cu cei mici, pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Când? Sâmbătă, 16 mai, de la ora 11.00.

Cu această ocazie, Frumoasa - o fată nemulțumită de viața ei - încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț transformat într-un animal fioros printr-o vrajă, pentru că nu putea să iubească. Destinele celor doi se întâlnesc și, pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câștige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână așa pentru totdeauna.

Regia acestui spectacol este semnată de Bogdan Drăgulescu, scenografia, de Daniela Drăgulescu, muzica îi aparține lui Liviu Prossi, iar coregrafia, Getei Răvdan-Huncanu. Din distribuție fac parte: Alina Manțu, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Daniela Vlad, Ion Ciolan, Tiberiu Roșu, Rovena Paraschivoi, Claudia Brădescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5456 secunde