„Frozen, regatul îngheţat” revine pentru publicul de la malul mării

368
„Frozen, regatul îngheţat” revine pentru publicul de la malul mării - frozen2-1635083822.jpg

Articole de la același autor

Constănţenii vor putea viziona, din nou, anul acesta, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, musicalul „Frozen, regatul îngheţat”, asta după ce, în 2019, s-a jucat cu casa închisă. Acesta va avea loc în data de 3 decembrie 2021, de la ora 18.00, la sediul instituţiei şi este pus în scenă de Theater du Soleil Entertainment. Ca urmare, sunteţi invitaţi să luaţi parte la un spectacol magic, cu personaje îndrăgite şi cunoscute, atât de cei mici, cât şi de cei mari.

Pentru cei care nu ştiu, este vorba despre un show grandios, o adaptare de Zully Mustafa, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri şi momente de balet unice, costume şi decoruri de basm, care îi vor purta pe spectatori într-o lume de vis, alături de cele mai îndrăgite personaje: Prinţesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Olaf şi multe altele.

De ce nu ar trebui să rataţi aşa ceva? Pentru că pe scenă va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecţii 3D, va fi cântec şi dans. În rolurile principale îi veţi putea aplauda pe Emil Mitrache Raluca Trăsnea, Bogdan Florea, Nicole Cryss Chiscociu, Alexandra Tudorache, Bogdan Constantin, Maria Alexandra Tarcu, Elena Manu. De precizat că decorurile au fost o inovaţie folosindu-se tehnica de proiecţie high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină şi cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021
Stire din Cultură-Educație : „Magic Swing”, spectacol de excepție
Pagina a fost generata in 0.589 secunde