FOTOREPORTAJ. Cu arma la picior sau fusta-n subsiori? Cum s-au întors studenții Constanței la cursuri

3281
1

Articole de la același autor

Mii de studenți au transformat, ieri, de la primele orele ale dimineții, orașul Constanța într-un furnicar, bolizii care mai de care mai puternici "sforăind" pe drumurile spre universități.


"Pedestrașele", bine… "tencuite", au reușit să întoarcă prea multele priviri cu ținutele lor la limita decenței, mai potrivite pentru club, decât pentru deschideri festive și care pentru unii au constituit un adevărat deliciu vizual. 


Parcă vorbite între ele, conducerile celor patru centre universitare au ținut cont unele de altele și nu și-au suprapus festivitățile de deschidere a anului universitar 2014-2015.










Comentează știrea

corina
2 martie 2015
oferte

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Bun cart înainte!"
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : A început noul an universitar la UMC
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : SCANDAL la Universitatea Ovidius
Pagina a fost generata in 0.5922 secunde