Florin Piersic, într-o piesă de excepție, la Casa de Cultură Constanța

515
Florin Piersic, într-o piesă de excepție, la Casa de Cultură Constanța - strainiinnoapte-1623692358.jpg

Articole de la același autor

Nu v-aţi hotărât, încă, ce să faceţi în data de 22 iunie, la ora 19.30? Vă facem o sugestie: mergeți la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, la spectacolul „Străini în noapte”, cu Florin Piersic și Medeea Marinescu.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta, o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Totuși, până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește, mai întâi, că este prostituată și îi cere bani, apoi că, de fapt, este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situații sunt menite să vă dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Organizatorii spun că piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, ci pentru că este o piesă de teatru în care așteptați cu sufletul la gură să vedeți ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.398 secunde