"Flautul fermecat" la Teatrul "Oleg Danovski"

369

Articole de la același autor

"Flautul fermecat" de Wolfgang Amadeus Mozart este opera în două acte propusă de Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" spectatorilor săi. Aceasta va avea loc, duminică,

4 noiembrie, de la ora 18.30. Regia artistică este semnată de Ștefan Munteanu, scenografia de Adriana Urmuzescu, în timp ce conducerea muzicală îi aparține renumitului dirijor Radu Ciorei.

Artiștii care vor urca pe scenă și care vă vor încânta văzul și auzul sunt Doru Iftene, Marius Eftimie, Laura Eftimie, Georgiana Medeleanu, Constantin Acsinte, Silvia Simionescu, Mihaela Ionescu, Stela Sârbu, Lucia Mihalache, Maria Cernat, Magda Marcu, Gabriela Dobre, Anton Zidaru, Iulia Stănei, Cătălina Postolache, Elena Păunescu, Laurențiu Severin, Bogdan Ochelșel, Adrian Bădilă, Mădălin Băldău, Cristian Parmac și Petre Bulgaru. Maestru de cor va fi Adrian Stanache.

Acțiunea începe cu prințul Tamino, care, venind dintr-o țară necunoscută, se rătăcește în împărăția Întunericului și este atacat de un șarpe uriaș. Cele trei doamne din suita Reginei Nopții, ce domină această împărăție, ucid cu sulițele lor șarpele, salvându-l pe tânăr. După ce își revine din această spaimă, prințul Tamino este surprins de apariția stranie a lui Papageno, omul-pasăre, care se laudă că el este cel care a ucis șarpele. Aventurile lui continuă, dar vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți în ce mod. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5507 secunde