FILMMIC - argument pentru educație, la Liceul "Traian"

220
FILMMIC - argument pentru educație, la Liceul

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Traian" Constanța, inițiatorul și organizatorul Festivalului Național de Scurtmetraj pentru Liceeni "FILMMIC", lansează încă o invitație elevilor atrași de arta cinematografică, pentru cea de-a IX-a ediție, a cărei temă va fi "Ești parte din diversitate".

Tema din acest an reprezintă o nouă provocare pentru ca participanții să realizeze, pe de o parte, scurtmetraje care să atingă problematica specifică adolescenței, iar pe de altă parte, să promoveze implicarea tinerilor în viața societății, ca parte integrantă a acesteia.

Elevii care doresc să participe trebuie să se organizeze în echipe de cel mult cinci elevi, coordonați de un profesor.

Durata scurt-metrajului va fi de maximum opt minute, iar producțiile vor fi trimise până pe data de 21 martie 2016 (data poștei), la adresa: Liceul Teoretic "Traian" Constanța, str. Traian nr. 55, Constanța.

Evaluarea lucrărilor va fi făcută de un juriu format din specialiști în domeniu, toate echipele înscrise vor primi diplome de participare, iar finalistele vor fi prezente, în luna aprilie 2016, la "Gala FILMMIC", unde, conform tradiției, vor fi decernate premiile.

Regulamentul complet FILMMIC poate fi consultat pe pagina www.facebook. com/filmmic, iar mai multe informații pot fi solicitate la adresa de e-mail filmmic traian @yahoo. com. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1359 secunde