Festivalul Toamnei la Școala Spectrum

795
Festivalul Toamnei la Școala Spectrum - scoalaspectrum-1321639855.jpg

A fost o săptămână plină în activități dedicate festivalului care, vineri,  18 noiembrie, a oferit vizitatorilor Școlii Spectrum o adevărată bucurie vizuală, dar și… gustativă.

De la grupa mică și până la clasa a VIII-a, toți elevii Școlii Spectrum și-au dat silința să ilustreze în cele mai frumoase culori o toamnă aflată pe sfârșite, ce a lăsat loc unor temperaturi hibernale.
După cum declara, pentru "Cuget Liber", prof. Adriana Elabed, directorul Școlii Spectrum, părinții au fost implicați și ei în activitățile elevilor, un prilej de a-i ține cât mai aproape de instituția care se ocupă de viitorul copiilor lor: "Ne străduim ca, în fiecare anotimp, să găsim prilej de bucurie și de a fi împreună".
La grădiniță, copiii au realizat măști din legume și fructe de toamnă, au compus "Cărticica toamnei" și au pus murături precum adevăratele gospodine. La clasele I-IV, împreună cu părinții, s-au realizat colaje din frunze și flori presate și diferite obiecte din fructe și legume. La clasele V-VIII, s-au implicat elevii îndrumați de diriginții lor în decorarea panourilor și claselor, chiar și ora de fizică a putut fi dedicată toamnei, prin realizarea și prezentarea unor proiecte power-point cu titlul "Joc de imagine și vers autumnal".
Dincolo, însă, de actul artistic și de implicarea necondițio-nată a fiecăruia, de la cadru didactic, elev și până la părinte, inițiativa celor de la Școala Spectrum a avut și un scop umanitar. Produsele realizate de elevi au fost scoase spre vânzare, sumele obținute urmând a fi donate unor copii aflați în suferință.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : În memoria întemeietorului Turciei
Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Un nou început pentru Școala Spectrum
Pagina a fost generata in 0.6302 secunde