Festivalul "Tinere Speranțe", cu un juriu pe măsura talentului concurenților

172
Festivalul

Articole de la același autor

Ajuns deja la a V-a ediție, Festivalul de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe" și-a ales jurații, iar peste o lună, se vor desemna și marii mici câștigători.
 
Festivalul organizat de Primăria Municipiului Medgidia se va desfășura în zilele de 21 și 22 mai și are ca principal scop pro-movarea tinerilor și a copiilor talentați din țară, fiind destinat interpreților cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Concursul de interpretare are în componență două secțiuni divizate pe categorii de vârstă, de la 6 la 18 ani, și pe genul musical, muzică ușoară și populară. 


Juriul de anul acesta este format din artiști, muzicieni sau oameni cu studii muzicale, precum și iubitori ai muzicii. Mircea Cazan, Liliana Radu, Sorin Mocanu, Daniela Daniel și Gabriel Casapu sunt jurații la secțiunea "Muzică Ușoa-ră", iar Elena Chirică, Mariana Culda și Nicolae Pavel vor juriza concurenții înscriși la secțiunea "Muzică Populară". 


Criteriile după care se va face jurizarea sunt calitățile vocal-interpretative, prezența scenică, auten-ticitatea costumelor populare, valoarea și dificultatea repertoriului, originalitatea interpretării, reper-toriul adecvat vârstei. 


Lista înscrierilor rămâne des-chisă până pe data de 6 mai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4141 secunde