Festivalul S.U.I.T.A, o tradiție frumoasă în lupta cu autismul

378

Articole de la același autor

Asociația Autism "Cezar Nicolae", sau Casa S.U.I.T.A desfășoară în data de 17 august, începând cu ora 16.00 Festivalul S.U.I.T.A, aflat la a IV-a ediție. 


Povestea Festivalului S.U.I.T.A. a început în urmă cu patru ani, când Cezar născut pe data de 16 august, și-a dorit pentru prima data de ziua lui să aibă prieteni și copii la petrecerea de ziua lui. De atunci, în fiecare an, în jurul acestei date, asociația care îi poartă numele desfășoară acest festival, devenit deja tradiție pentru părinții, copiii și specialiștii care și-au dedicat activitatea luptei cu autismul, ADHD și alte tulburări psiho-neuro-comportamentale. 


An de an s-au alăturat oameni minunați care au sprijinit și sprijină activitatea Casei S.U.I.T.A, aducând prin implicarea lor un suport enorm părinților și copiilor, făcând posibilă realizarea unor evenimente cum este și festivalul de anul acesta. Copiii se vor distra, vor concura între ei, vor colabora alături de părinți, specialiști și voluntari la festival, prin participarea lor la probele sportive și distractive gândite pentru ei și evoluția lor. 


Invitația de participare la eveniment este deschisă tuturor, anul acesta, festivalul se va desfășura pe plaja ZOOM Beach Bar, unul dintre sponsorii evenimentului. 


Toți cei interesați să se implice în susținerea activității asociației, o pot contacta pe pagina de Facebook Asociația Autism "Cezar Nicolae", sau la numerele de telefon 0746 786 193 și 0743 580 519.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde