Festivalul plăcintelor, la Școala "Nicolae Tonitza"

1822
3

Articole de la același autor

Ieri, la Școala Gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța a fost un nou prilej de sărbătoare, toată lumea sosind la școală în straie populare românești.

"Ne dorim să ținem trează în copiii noștri bucuria de a sărbători indiferent de prilej. La fel cum ne-am mobilizat pentru Halloween și pentru Valentine’s Day, am considerat că un festival al plăcintelor poate defini cel mai… românește Dragobetele!", ne-a declarat, ieri, prof. Nicoleta Bercaru, directorul instituției.

În prima parte a zilei, cei mici, din clasa pregătitoare până în a IV-a, și-au îmbiat colegii cu plăcinte, după care, de la ora 13, a fost rândul celor din gimnaziu să etaleze talentul de gospodine ale mamelor. Că doar ele au fost principalele "vinovate" de succesul Festivalului plăcintelor din acest an, care s-au alăturat efortului cadrelor didactice. 

Comentează știrea

miha
25 februarie 2016
aveti grija!

Felicitari, felicitari! Dar am vazut in poze ca aveti niste tablouri pe pereti!!!! Aoleu! Daca le cad in cap celor mici? Inconstienta la maxim, doamnelor directoare! Dati-le repede jos. Eu nu permit asa ceva la 28. Si placintele....Cine le-a facut? Daca nu sunt proaspete. Sunt aprobate....aaa, verificate? Sa nu le manace cei mici!

tot miha
25 februarie 2016
C.A.-ul ce zice de costumele populare?

Si costumele populare.....sunt superbe, dar au fost discutate si aprobate in Consiliul de administratie? Daca vine Curtea de conturi? Aaa, sunt din banii parintilor...Atunci e in regula!

Iuli
25 februarie 2016
Prospetime

Dacă sunt mai bune cornurile de pe o zi pe alta și. .. plăcintele clar nu sunt făcute la normă și de 1 săptămână. Mai sănătos de 10 mii de ori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4544 secunde