Festivalul Național de Teatru "Tanța și Costel", în week-end, la Medgidia

352
Festivalul Național de Teatru

Articole de la același autor

Vreți să-i vedeți, în acest week-end, pe Tanța și Costel? În perioada 27 -29 septembrie, la Medgidia va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Teatru "Tanța și Costel". Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu garnizoana Medgidia și se va desfășura în sala de spectacole a Cercului Militar Medgidia.

Astfel, timp de trei zile, pe scenă vor urca opt trupe de teatru din Alba Iulia, Brașov, Buzău, Iași, Lugoj, Mediaș, Medgidia și Reșița. Intrarea este liberă, toți iubitorii de teatru fiind așteptați să participe la programul cultural pregătit de organizatori. Festivitatea de inaugurare începe vineri, 27 septembrie, la ora 17.00, urmând ca, o jumătate de oră mai târziu, să puteți participa la spectacolul "Rămășagul", de Vasile Alecsandri. În cursul aceleiași seri va fi pusă în scenă piesa "Pijamale", de Mawby Green și Ed Feilbert.

Sâmbătă, 28 sep-tembrie, sunteți așteptați la "Ursul păcălit de vulpe", "Protecția animalelor", "Dialoguri absurde" și "Maestrul", de Eugene Ionesco. În ultima zi, spectatorii au ocazia de a viziona "Gunoierul", de Mimi Brănescu, spectacolul "Tanța și Costel", adaptare de Dan Mirea, după Ion Băieșu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4376 secunde