Festivalul "George Enescu", live la Constanța

120
Festivalul

Articole de la același autor

Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din Europa, festivalul George Enescu, se desfășoară, zilele acestea, în Capitală. Evenimentul, organizat la fiecare doi ani în onoarea compozitorului George Enescu, reunește cei mai apreciați muzicieni din lume. Structura festivalului constă în șase serii de evenimente de muzică clasică, dar și contemporană, de la muzică simfonică și corală la operă și balet: mari orchestre ale lumii, recitaluri și orchestre camerale, concertele de la miezul nopții, muzica secolului XXI & Enescu și contemporanii săi, operă și balet seria Wagner.

Astfel, melomanii au parte de cea mai bună muzică până pe 20 septembrie, ultima zi a festivalului "George Enescu". Ediția 2015 a Festivalului "George Enescu" aduce la București, Cluj, Oradea și Constanța, prin această transmisie live, aproape 2.500 de artiști străini și români de prestigiu.

Programul transmisiei live poate fi urmărit la Cityplex -Tomis Mall astfel: 15 septembrie, ora 20 - Filarmonica din Viena - 60 de minute și 20 septembrie, ora 19.30 - Royal Concertgebouw Amsterdam - 90 de minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Oameni,  săruturi, iubiri",  la Cinema Cityplex
Pagina a fost generata in 1.0556 secunde