Festivalul „DbutanT” şi-a desemnat câştigătorii

156
Festivalul „DbutanT” şi-a desemnat câştigătorii - finalistisursateatruldestatconst-1603462692.jpg

Articole de la același autor



Festivalul „DbutanT”, desfăşurat în cursul acestei săptămâni pe scena Teatrului de Stat Constanţa (TSC), în colaborare cu Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, şi-a desemnat câştigătorii. Astfel, cei cinci finalişti care vor pleca la Sfântu Gheorghe pentru finala competiţiei sunt: Iulian Trăistaru, Mădălina Muşat, Ştefan Mihai, Ileana Ursu şi Alin Gabriel Turcu. Mai departe, trei dintre cei cinci finalişti vor obţine contracte cu cele două teatre amintite.


Din cei cinci actori, doi au legătură cu oraşul de la malul mării. Ştefan Mihai a avut un rol în spectacolul „Jocuri din curtea din spate” de Edna Mazya, în regia Dianei Mititelu, produs de Teatrul de Stat Constanţa. Tânărul are 25 de ani şi este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinemoatografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Îi place să se implice în lucrurile în care crede cu adevărat şi să lucreze, să cunoască oameni noi. 


Mădălina Muşat s-a născut tot în urmă cu 25 de ani, la Constanţa, dar a studiat la Cluj. A debutat pe scena Teatrului de Stat Constanţa, în spectacolul „Nişte…năroji”, în regia lui Iulian Enache, cu rolul Ioncica, iar în anul 2015 a acolaborat şi la spectacolul „Metamorfoze”, în regia lui Liviu Manolache. Ea îşi doreşte ca festivalul să le ofere o deschidere către lumea teatrală şi oportunităţi reale de a-şi face meseria. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5571 secunde