Festival fotografic la Constanţa, în weekend

427
Festival fotografic la Constanţa, în weekend - festivalfotografie-1603193825.jpg

Articole de la același autor

Proiectul de intervenție culturală ”Plastic. Memorie Afectivă și Risipă” invită publicul constănțean în perioada 22 - 25 octombrie la primul festival fotografic de la Constanța: Constanța FOTOFest 2020.


Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța Teodor Burada și se va derula timp de patru zile în cinci spații culturale diferite din oraș. Festivalul își propune să redefinească spiritul fotografic al Constanței și al Dobrogei ca pe o agoră în care vor fi puse în dialog teme fotografice variate, reunite sub conceptul “Humaniy/ Umanitate”.


Astfel, începând de joi, 22 octombrie, între orele 16 şi 21, Galeriile de Artă Constanța (Fostul Fond Plastic), de pe strada Ştefan cel Mare nr. 15, vor găzdui expoziţia fotografică “Plastic. Intim. Colectiv” a cercetătoarei cu origini dobrogene, Georgiana Vlahbei.
Tot la Galeriile de Artă şi tot joi, de la ora 19, va avea loc premiera “’94 future: life in Plastic”, un performance-manifest care urmărește o incursiune subiectivă în lumea plasticului, așa cum a fost resimțită de către performer, Alina Tofan. 


Sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 16, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, va avea loc o dezbatere privind rolul și importanța imaginii (fotografice) în construcția sau disoluția ”umanității” în perioade de criză.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8193 secunde