Festival de chitară modernă, în Piața Ovidiu

347
Festival de chitară modernă, în Piața Ovidiu - festivalulchitarelor-1472832608.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, șase dintre cei mai buni și cunoscuți chitariști din lume se vor întâlni pe aceeași scenă din Constanța, în Piața Ovidiu, la cel mai important și prestigios festival de chitară modernă din Europa - Ziua Chitarelor. 


Ziua Chitarelor, aflat la cea de-a patra ediție, este un festival extrem de popular, cu fan cluburi în toată țara și cu foarte mulți fani aflați dincolo de granițele României.


Vor veni la Constanța Frank Gambale (Chick Corea), Ron Thal (ex Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals aș Leaders), Joel Hoekstra (Whitesnake), Prashant Aswani (Justin Timberlake), Daniele Gottardo (chitaristul preferat al lui Steve Vai).


O zi întreagă dedicată chitariștilor și iubitorilor de muzică bună, care include un masterclass dimineața urmat de un concert live seara. 


Ziua Chitarelor este un concept unic în lume propus de chitaristul italian Corrado Sgandurra începând cu anul 2009. Stabilit în România, chitaristul concepe un festival original din toate punctele de vedere, dedicat nu doar chitariștilor, ci și iubitorilor de muzică bună. Intrarea este liberă!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacole din… Carusel
Miercuri, 17 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Țapinarii  cântă-n Costinești
Sâmbătă, 13 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert Proconsul, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.5154 secunde