Universitatea "Ovidius"

Facultatea de Științe Economice, prezentă la Târgul de turism

339
În perioada 20 - 22 aprilie, Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, va participa la prima ediție a Târgului de turism Constanța 2012, eveniment organizat în cadrul mall-ului Maritimo Shopping Center. Târgul reunește tur-operatori parteneri, care vor promova o destinație de vacanță și vor oferi consiliere turiștilor.
Potrivit organizatorilor, se va pune accent pe servicii specializate, pe promovarea tur-operatorilor consacrați pe anumite produse, profesionalism și competență în consiliere.
În acest cadru, Facultatea de Științe Economice își prezintă oferta educațională adaptată mediului de afaceri și dedicată în parte turismului, care include în cadrul studiilor de licență șase domenii și șapte specializări, iar în cadrul studiilor de masterat, patru domenii și 11 specializări. Conform ierarhizării programelor de studiu organizate de universitățile acreditate din sistemul național de învățământ în anul 2011, domeniul Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Științe Economice a Universității "Ovidius" se află în categoria A. Participarea Facultății la Târgul de turism demonstrează încă o dată deschiderea către comunitate și întărirea parteneriatelor dintre mediul universitar și cel de afaceri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cât te costă să devii student
Pagina a fost generata in 0.3067 secunde