Expoziție online, la Galeria de Artă "Virgil Coman"

291
Expoziție online, la Galeria de Artă

Articole de la același autor

Iubitorii de artă pot admira, zilele acestea, pe simezele online ale Galeriei de Artă "Virgil Coman", expoziția "First", semnată de Diana Beatrice Onofrei. Aceasta cuprinde o serie de lucrări îndreptate spre arta naivă contemporană, scoțând în evidență reliefuri, naturi statice și transformând mediul înconjurător într-un veritabil personaj.

Organizatorii spun că arta Dianei Beatrice Onofrei evidențiază individualitatea, iar sensibilitatea sa păstrează un farmec aparte și prospețime, declanșând în același timp o eliberare a prejudecăților și dezvăluind instantaneu lumea interioară a artistului.

Autoarea spune că pictura este pentru ea o eliberare, o evadare într-o lume în care se pierde în culori, idei și vise.

"Acolo îmi pot expune toate trăirile de peste zi. Toate tablourile mele sunt colorate, luminoase, vii, pentru că așa sunt și eu. M-aș bucura ca lumea să vadă și să simtă în tablourile mele speranța, iubirea și lumina, pentru că eu asta pun în ele și asta îmi doresc să împart lumii", a declarat artista.

Despre ea, președintele Asociației Culturale "Wild Art", Laura Stroe, spune că a cunoscut-o pe Diana Beatrice Onofrei, în urmă cu câțiva ani, prin intermediul microfermei de prepelițe pe care o deține împreună cu soțul său.

"De la prepelița veselă la artă, în aparență, este o mare distanță, dar pasiunea este liantul ce le leagă, Diana transpunând în lucrările sale toate trăirile generate de munca sa zilnică. Artistul are o viziune aparte ce completează realitatea, într-un mod relaxant și o plastică explozivă", a subliniat Laura Stroe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7602 secunde