Expoziție online: "De-a arhitectura"

206

Articole de la același autor

Elevii care au participat la cursurile "De-a arhitectura" își vor prezenta creațiile online, în prima expoziție virtuală din istoria de nouă ani a activităților.

Asociația De-a Arhitectura încheie anul școlar 2019 - 2020 cu expunerea online a lucrărilor copiilor. Acestea vor putea fi văzute de către tot publicul interesat de educația de arhitectură și mediu construit. Sărbătoarea expozițiilor față-în-față, care a devenit o tradiție în cei nouă ani de activitate ai asociației, este suspendată în acest an școlar din cauza situației actuale, aceasta fiind prima oară când copiii, profesorii, arhitecții voluntari, părinți, bunicii, colegii și publicul nu se vor reuni pentru a sărbători munca de un an sau doi a celor mici, materializată prin machetele orașelor gândite de ei.

Cursurile asociației ("De-a arhitectura la grădiniță", "De-a arhitectura mini", "De-a arhitectura în orașul meu", "De-a arhitectura în școala mea") s-au întrerupt brusc, la începutul lui martie, odată cu multe din activitățile curente și cu școala în formula pe care toți o cunoaștem dintotdeauna. În unele cazuri, întâlnirile au fost reluate sub altă formă, la fel și interacțiunea în clase, de data aceasta în mediul virtual.

"Finalul însă va fi diferit de cel la care ne așteptăm de obicei. Ne vor lipsi anul acesta lucrul la machete, pregătirile pentru prezentările copiilor în fața altor colegi și a părinților, momentele în care am fi ascultat emoționați cum au mai crescut cei mici față de începutul anului școlar. Avem încredere, însă, că putem marca finalul cursurilor chiar și fără momentele consacrate, pentru a simți fiecare dintre noi că încheiem frumos un capitol din relația noastră cu școala", transmit reprezentanții De-a Arhitectura. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3515 secunde