Expoziție de bijuterii și minerale, la Constanța

262
Expoziție de bijuterii și minerale, la Constanța - pav-1375785924.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-18 august, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, va avea loc expoziția de bijuterii și minerale - Mineral Expo. Constănțenii și turiștii aflați pe litoral vor putea admira, dar și achiziționa cele mai în vogă bijuterii din cristale și pietre semiprețioase.




Potrivit organizatorilor, în holul central din Pavilionul Expozițional  Mamaia, va fi expus și un smarald de 8,3 kilograme, cel mai mare adus până acum în România. Despre frumoasa piesă de colecție, adusă din Brazilia, specialiștii spun că are aceeași calitate cu a ultimelor eșantioane extrase din minele de smarald ale Cleopatrei în secolul XIII.


Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 11 -21, când vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de decor din jad.


Informații despre proprietățile fizice, metafizice sau indicațiile terapeutice ale fiecărei piese vor fi furnizate la fiecare stand. Totodată, sunt așteptați să participe la Mineral Expo și energeticieni, practicanți ai cristaloterapiei, maeștri Reiki și geologi cu specializare în mineralogie.


Intrare este liberă!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde