Exotic Valentine’s Day la Cityplex Tomis Mall

269
Astăzi, de la ora 18,30, Cityplex și Comunitatea Internațională din Constanța invită constănțenii îndrăgostiți la un Exotic Valentine’s Day, urmat de proiecția GRA-TUITĂ a filmului "AMOUR", un film extraordinar, o poveste sfâșietoare despre iubirea la vârstă înaintată.

Nominalizată la premiile Oscar 2013, la categoriile Cel mai bun film; Cea mai buna actriță în rol principal; Cel mai bun regizor; Cel mai bun film străin, Cel mai bun scenariu original, pelicula îi are ca subiect pe Georges și Anne, doi octogenari, oameni cultivați, profesori de muzică pensionari. Fiica lor, de asemenea muziciană, trăiește în străinătate cu familia. Într-o zi, Anne este victima unui accident. Dragostea ce unește acest cuplu în vârstă va fi pusă la grea încercare. 

Înaintea proiecției, însă, de la ora 13, vor fi diferite standuri care includ: produse africane (dulciuri, cipsuri, extensii de păr și multe altele), produse de patiserie, standuri pentru aranjarea părului, pentru oricine care dorește să își împletească părul, cu sau fără extensii, arta Mehndi/Henna, îmbrăcăminte cu specific indian, îmbrăcăminte cu specific african. De asemenea, se vor organiza ateliere de dans, cu specific African sau Indian, la care doritorii sunt invitați să învețe arta dansului în diferite stiluri. Pentru fiecare ședință, se cumpără un jeton, pentru a avea acces. De exemplu, pentru dans, ședința costă 5 lei)

Show-ul care va începe la ora 18,30 va cuprinde numeroase mo-mente dansante și se va încheia cu o prezentare de modă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Două premiere  la Cityplex Tomis Mall
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Fustangii", gratuit la Citypelx
Pagina a fost generata in 0.1995 secunde