Excelență în educație pentru Colegiul Național "Mihai Eminescu"

554
Excelență  în educație  pentru Colegiul Național

Articole de la același autor

 Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța a primit calificative maxime la evaluarea periodică a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar. Unitatea de învățământ a fost vizitată, la finele săptămânii trecute, de o echipă de experți ai ARACIP. Evaluarea s-a încheiat doar cu calificative "Excelent" și "Foarte bine" pentru școala constănțeană.

"Pe 18 și 19 aprilie, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe educaționale pentru a demonstra calitatea actului pedagogic în instituția noastră. Colegiul Național «Mihai Eminescu» a obținut șase calificative «Excelent» și 37 «Foarte bine», la cei 43 de indicatori de performanță evaluați pe tot par-

cursul inspecției, ceea ce ne bucură enorm și ne încurajează să continuăm acest demers educațional, inițiat acum mai bine de 100 de ani, dar mult îmbunătățit în ultimii ani. Profesori, elevi, părinți, personal didactic, auxiliar și nedidactic au făcut dovada efortului constant pentru performanță, pentru calitatea actului educațional, siguranța elevilor, pentru comunicarea eficientă și atmosfera caldă din clasă și din cancelarie. Iar când spunem «efort», ne referim la vocația oamenilor de a fi alături de copii în frumosul, dar uneori anevoiosul drum al devenirii lor", a declarat prof. Bianca Ibadula, directorul adjunct al Colegiului Național "Mihai Eminescu" Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3724 secunde