Evenimente culturale estivale pentru constănțeni și turiști

210

Articole de la același autor

Începând cu data de 23 iulie și până pe 6 septembrie, atât constănțenii, cât și turiștii pot lua parte la spectacole de teatru în aer liber și o mulțime de evenimente culturale. Teatrul de Stat dă startul Stagiunii Estivale "Best Summer Art FEst - BE.SAFE - Constanța 2020", care va cuprinde evenimente culturale diverse, ce se vor desfășura în spații adecvate, în aer liber, în intervalul menționat.

"În această perioadă, evenimentele culturale pot avea loc exclusiv în aer liber, așadar, am găsit potrivit prilejul pentru a lansa ideea stagiunii estivale, care a avut o lungă tradiție pe litoral și care nu ar trebui să lipsească, de acum, în fiecare vară. Constanța este destinația de vacanță preferată de turiști în sezonul estival și, practic, își dublează astfel populația. Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Teatrul de Stat Constanța vin în sprijinul localnicilor, precum și al vizitatorilor, printr-un program cultural consistent. Partenerii stagiunii sunt Teatrul pentru Copii și Tineret «Căluțul de mare» Constanța și Centrul Cultural Județean «Teodor T. Burada»", au declarat reprezentanții instituției de cultură.

Aceștia au precizat că, timp de o lună și jumătate, vor avea loc reprezentații ale unor spectacole de teatru, invitate din întreaga țară, concerte, lansări de carte, proiecții de filme selecționate la festivaluri internaționale, spectacole de stand-up comedy și improvizație, spectacole și ateliere de creație pentru copii, spectacole de folclor, seri dedicate minorităților naționale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde