EVENIMENT IMPORTANT PENTRU ELEVII DIN CONSTANȚA

859
EVENIMENT IMPORTANT PENTRU ELEVII DIN CONSTANȚA - eleviscoala650x435-1523794667.jpg

Articole recomandate

În perioada 19-20 aprilie 2018, oferta educațională a anului școlar 2018-2019 va fi prezentată sub sloganul "Alege Educația! Este calea către viitorul tău" de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, universitățile locale și alți parteneri educaționali.


Instituțiile de învățământ teoretic, vocațional sau tehnologic, liceal și postliceal, își vor expune oferta atât la Pavilionul Expozițional Constanța cât și în alte 8 locații din județul Constanța (Medgidia, Mangalia, Năvodari, Cobadin, Hârșova, Cernavodă, Eforie, Mihail Kogălniceanu). 


Târgul ofertelor educaționale este adresat elevilor din clasele a VII-a și a VIII-a, părinților acestora dar și elevilor de liceu interesați de traseul educațional și al formării profesionale după absolvirea celor 12 clase. 


Oferta învățământului dual va fi evidențiată într-un stand special dedicat la care vor putea fi contactați atât reprezentanții operatorilor economici care au solicitat acest tip de școlarizare, cât și elevii care se află deja într-un asemenea parcurs de formare.


Deschiderea oficială va avea loc joi, 19 aprilie 2018, ora 10.00, la Pavilionul Expozițional Constanța, în prezența autorităților locale și a partenerilor educațional. 


Programul de vizitare pentru cele două zile este 9.00-18.00.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2434 secunde