Eveniment important la Inspectoratul Școlar Județean

Marţi, 14 Ianuarie 2020
293
Mâine, 15 ianuarie, de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, se va desfășura ceremonia oficială de semnare a Protocolului de colaborare dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Secretariatul Național Român al Rețelei Universităților de la Marea Neagră (SNR-RUMN).


Documentul presupune stabilirea unui cadru general de cooperare instituțională în vederea derulării de proiecte educative, activități extrașcolare, formări continue a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, precum și facilitarea de parteneriate între instituțiile școlare și universități. De asemenea, colaborarea propusă implică și stabilirea unor rețele tematice care să permită utilizarea comună a elementelor de infrastructură- baze sportive, săli de creație, laboratoare.  


Valoarea cooperării se va regăsi și în implementarea comună de proiecte finanțate de către Comisia Europeană, cu accent pe cunoașterea problemelor macro-ecosistemului marin, în raport cu tipurile de zone costiere ale Mării Negre.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2176 secunde