Eveniment important la Inspectoratul Școlar Județean

332
Eveniment important la Inspectoratul Școlar Județean - isj-1579014183.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 15 ianuarie, de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, se va desfășura ceremonia oficială de semnare a Protocolului de colaborare dintre Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Secretariatul Național Român al Rețelei Universităților de la Marea Neagră (SNR-RUMN).


Documentul presupune stabilirea unui cadru general de cooperare instituțională în vederea derulării de proiecte educative, activități extrașcolare, formări continue a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, precum și facilitarea de parteneriate între instituțiile școlare și universități. De asemenea, colaborarea propusă implică și stabilirea unor rețele tematice care să permită utilizarea comună a elementelor de infrastructură- baze sportive, săli de creație, laboratoare.  


Valoarea cooperării se va regăsi și în implementarea comună de proiecte finanțate de către Comisia Europeană, cu accent pe cunoașterea problemelor macro-ecosistemului marin, în raport cu tipurile de zone costiere ale Mării Negre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9527 secunde