Emoții pentru profesori. Verdict la Titularizare!

248
Emoții pentru profesori. Verdict la Titularizare! - titularizare-1437315873.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, cele câteva sute de profesori constănțeni care au susținut miercuri, 15 iulie, concursul de Titularizare în cele trei centre de examen vor afla rezultatele.

Din păcate, din cei peste 800 de candidați înscriși la concurs, 108 au dat bir cu fugiții imediat după vederea subiectelor.

Reamintim că, pentru angajarea pe perioadă nedeterminată în învățământ, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă sau cel puțin media 8 la inspecțiile la clasă la Definitivat 2015. Totuși, obținerea notei 7 la titularizare nu garantează și obținerea postului vizat de un profesor într-o școală, dacă pe acest post candidează mai multe persoane. Repartizarea pe post se face, în zilele de 27 și 28 iulie, în ordinea descrescătoare a mediilor; în consecință, este titularizat cel cu nota cea mai mare.

Pentru angajarea pe perioadă determinată în învățământ, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială sau cel puțin media 5 la inspecțiile la clasa de la Definitivat 2015.

Profesorii care iau note mai mici de 7, dar mai mari de 5 la titularizare se pot angaja într-o școală ca suplinitori, pe perioadă determinată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9472 secunde