Emeric Imre și Jimi El Laco cântă la Costinești

231
Emeric Imre și Jimi El Laco cântă la Costinești - emeric1-1562618230.jpg

Articole de la același autor

De cât timp nu ați mai fost la un concert prin stațiuni? Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 21.00, Clubul "White Horse" Costinești vă invită la o seară de muzică folk, cu doi protagoniști de excepție, Emeric Imre și Jimi El Laco. Aici, nu doar emoția muzicii folk vă va încânta, ci și energia debordantă de care dau dovadă invitații. Multietnicul Emeric Imre, prin venele căruia curge sânge de român, maghiar, evreu, țigan și polonez își va spune elegant povestea pe acorduri de chitară, iar Jimi El Laco, frumosul nebun din "Nightlosers", condimentează show-ul cu ritmurile alerte de vioară. Prețul unui bilet este 20 de lei. 


Emeric Imre a moștenit vocea de la tatăl său. El a început să studieze vioara încă din clasa I la Școala de Muzică și Arte Plastice din Cluj, în paralel dedicându-se și fotbalului. Antrenamentele de la Universitatea Cluj și ambiția de a îmbrăca într-o zi tricoul Naționalei l-au făcut să abandoneze muzica timp de nouă ani. 


Pe când era în clasele VII-VIII, i-a picat în mână "Discul galben" al lui Mircea Baniciu. "Eșarfa în dar" de pe acest disc îl determină pe artist să studieze la modul serios chitara. Mai târziu, el, se abandonează definitiv și irevocabil muzicii, alegând acest drum.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Martie 2019
Stire din Cultură-Educație : Concert  Timpuri Noi,  la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.5566 secunde