Elevii vor să prevină abuzurile și violențele asupra copiilor

256
Elevii vor  să prevină abuzurile  și violențele  asupra copiilor - elevii-1541342228.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia desfășoară, în perioada 1 - 19 noiembrie, o serie de activități, toate în cadrul campaniei internaționale "19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor".

Potrivit reprezentanților unității de învățământ, aceasta a fost inițiată în urmă cu opt ani, de către Women’s World Summit Foundation (WWSF) - Geneva. România este reprezentată în acest proiect susținut de MEN, prin FICE (Federația Internațională a Comunităților Educative - Secțiunea România).

În contextul Zilei internaționale de prevenire a abuzului asupra copilului (19 noiembrie) și al Zilei internaționale a drepturilor copilului (20 noiembrie), în cadrul campaniei, se vor desfășura o mulțime de work-shop-uri. În același timp, copiii vor realiza afișe și colaje pe teme referitoare la prevenirea abuzurilor și vor concepe scrisori, eseuri tematice pe care le vor transmite autorităților locale.

Totodată, ei vor realiza desene care vor scoate în evidență mesajele anti-violență ale copiilor și, nu în ultimul rând, se vor întâlni cu specialiști, psihologi, polițiști etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3384 secunde