Gest umanitar la Școala nr. 8 din Constanța

Elevii strâng bani pentru dotarea secției de nou-născuți a Spitalului Județean

329
Elevii strâng bani pentru dotarea  secției de nou-născuți a Spitalului Județean - gestumanitarcopy-1542301334.jpg

Articole de la același autor

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr. 8 din Constanța își unesc forțele și își doresc să facă ceva pentru toți copiii: să le dea dreptul de a se naște și de a trăi! Ei și-au propus să contribuie la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța. De aceea, pregătesc un spectacol caritabil la care vor participa elevii și talentații copii de la cercurile artistice ale Palatului Copiilor.

Evenimentul se va desfășura, joi, 22 noiembrie, începând cu ora 15.00.

"Viața începe sau se termină la spital. Copiii noștri trăiesc sau mor într-o unitate medicală. Depinde de fiecare dintre noi să ofere șansa unei vieți frumoase, să își îndeplinească visurile, să își facă un viitor și să ne ajute să construim împreună un prezent mai bun. Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esențial al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistență medicală și dotări la standarde europene în unitățile spitalicești de stat. Acești copii se nasc din start fără a le fi respectat un drept fundamental: dreptul la viață!", este de părere directorul Școlii nr. 8, prof. Cosmin Badea.

Fondurile se pot depune numerar în urna specială de la unitatea de învățământ sau în contul asociației Dăruiește Aripi, cu mențiunea "Eveniment Școala 8". Titularul contului este Asociația Dăruiește Aripi, Cod fiscal 31482767COD BIC/SWIFT: BTRLRO22, cont IBAN LEI: RO 70 BTRL RON CRT 020 750 3901, cont IBAN EURO: RO 20 BTRL EUR CRT 020 750 3901, Banca Transilvania, sucursala Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.618 secunde