Elevii Școlii "Jean Bart" din Constanța, creatori digitali

211
Elevii Școlii

Articole de la același autor

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" din Constanța învață deja bazele informaticii și programării. Unitatea de învățământ organizează, între 7 și 20 octombrie, evenimentul" Concepte de programare de bază", din cadrul inițiativei Europe Code Week 2019, sprijinită de Comisia Europeană. 


Cu ajutorul unor jocuri și programe dedicate elevilor din clasele a II-a și a III-a, Alice - pentru elevii de clasa a IV-a, sau Crearea de pagini web, pentru cei din gimnaziu, copiii au ocazia să exploreze creativitatea digitală într-un mod distractiv și inteligent. Primii norocoși au fost elevii claselor a II-a A și a II-a B, a III-a B, a IV-a A și a V-a A și B, dar, pe rând, cu toții vor descoperi tainele programării. 


"Pentru viitorii creatori de tehnologie, Code Week reprezintă șansa de a lucra împreună în mod creativ, de a aduce la viață idei și aplicații și de a ține pasul cu viitorul digital. Așadar, în această săptămână, vom parcurge împreună drumul codurilor și al programării… pas cu pas spre viitor! Nimic mai firesc într-o școală în care formăm… viitorul!", explică prof. informatician Mihaela Vîntu, din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3238 secunde