Elevii Școlii "Gheorghe Țițeica", mândri că sunt români

326
Elevii Școlii

Articole de la același autor

La Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica", au avut loc, zilele trecute, o serie de activități ce au marcat 101 ani de la Unirea de la Alba-Iulia, care a dus la formarea României Mari. Manifestările din acest an au fost puse sub semnul mândriei de a fi român, cadrele didactice propunându-și să trezească în sufletul elevilor sentimentul de patriotism cald, convinse fiind că din construcția identitară a fiecărui tânăr nu trebuie să lipsească identificarea acestuia cu țara în care s-a născut. 


Cu această ocazie, elevii claselor primare au realizat desene, colaje, hărți ale României, momente artistice emoționante. Elevii claselor gimnaziale au participat la mesele rotunde organizate de profesorii diriginți sau de istorie. De asemenea, un grup de elevi a fost invitat la simpozionul "1 Decembrie, Ziua Națională a României", unde a prezentat un moment artistic. Ziua s-a derulat într-o atmosferă de sărbătoare, elevii purtând ii, iar holurile școlii răsunând de cântece patriotice. 


În plus, la unele activități, au fost invitați și părinții, aceștia sprijinind întotdeauna activitățile școlare și extrașcolare organizate de cadrele didactice. 


"Nu trebuie să uităm nicio clipă să fim mândri că suntem români. Să ne iubim patria și limba este o datorie de onoare, iar acest lucru trebuie cultivat timpuriu în inimile elevilor noștri", a declarat directorul școlii, prof. Sorin Cernăianu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4493 secunde