Elevii pot susține lucrări la Colocviile Didactice

382
Sâmbătă, 5 mai, Casa Corpului Didactic găzduiește ediția a XX-a a Colocviilor Didactice, un model inovator de comunicări metodico-științifice, ancorat în miezul reînnoirii practicilor pedagogice.
"Ca furnizor de formare, Casa Corpului Didactic Constanța încurajează cursurile de formare inovative și nu determinate de o modă inconstantă și o pasiune trecătoare", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Andreea Artagea, director.
Lucrările de anul acesta vor fi rezultatul aplicării la clasă a unor achiziții dobândite de către participanți în cadrul unor cursuri, stagii de formare continuă, incluse în oferta de formare a Casei Corpului Didactic Constanța sau a altui furnizor de formare recunoscut de MECTS.
Secțiunile programate sunt: Didactica disciplinei, Comunicare, Management educațional, Consiliere și orientare, Proiect interdisciplinar, Activități extrașcolare, Inovație și creativitate, Biblioteca și CDI, Istorie. Momente aniversare.
"La ediția a XX-a a Colocviilor Didactice, sunt invitați să participe toți oamenii școlii, ideea fiind aceea că împărtășind, învățăm unii de la alții. Autorii pot invita, în spiritul transparenței depline, elevi la susținerea lucrărilor, având în vedere că ei sunt beneficiarii demersului educațional și implicit ai formării continue. Acesta este un prilej bun de a-i reuni pe toți actorii sistemului educativ", afirmă profesoara Artagea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1272 secunde