Elevii pot solicita recunoașterea și echivalarea competențelor lingvistice

354
Elevii pot solicita recunoașterea și echivalarea competențelor lingvistice - admitere1-1536934876.jpg

Articole de la același autor

Anul școlar a început și odată cu el și emoțiile absolvenților clasei a VIII-a au sporit.

Conform Ministerului Educației, admiterea absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2018-2019 se va desfășura în conformitate cu metodologia de organizare și desfășurare a admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2011-2012, aprobată prin ordinul ministrului Educației nr. 4.802/2010 privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul școlar 2011-2012.

Probele de aptitudini organizate pentru admiterea în anul școlar 2018-2019 în liceele vocaționale se desfășoară în conformitate cu metodologia de organizare și desfășurare și structura probelor de aptitudini pentru admiterea în liceele vocaționale.

Astfel, candidații care promovează, pe parcursul învățământului gimnazial, examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limbi străine pot solicita recunoașterea și echivalarea rezultatelor obținute la aceste examene cu proba de verificare a cunoștințelor de limbă modernă pentru admiterea în clasele a IX-a cu program bilingv de predare a unei limbi moderne de circulație internațională. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde