Elevii Liceului "Traian", în lumea științei

401
1
Elevii Liceului

Articole de la același autor

Trei echipaje ale Liceului Teoretic "Traian" au primit, la finele lunii martie, rezultatele participării la competiția internațională NASA AMES SPACE SETTLEMENT, două dintre ele bucurându-se de apreciere și fiind răsplătite cu distincții. 


Proiectul YGGDRASIL, realizat de elevii clasei a X-a, coordonați de prof. Lia Enescu, au obținut premiul al treilea, iar colegii lor, coordonați de prof. Cristina Monica Niță, cu proiectul "Asteria", au obținut Mențiune. 


Cel de-al treilea proiect participant se intitulează "Iris" și a fost realizat de o echipă de elevi din clasa a VII-a, coordonați de prof. Lia Enescu. 


Toți elevii participanți activează în cadrul Centrului de Documentare și Cercetare Spațială din cadrul Liceului "Traian".


Comentează știrea

Relu
5 aprilie 2017
Aiurea !

Datorita conducerii toxice si sufocante , performantele sunt modeste , sa fim obiectivi ... La ,,Traian'' , la mare cinste sunt intalnirile cu Spagoveanul Teodosie si cu sleahta sa de pupincuristi bigoti , popi , calugari , profesori debusolati , inspectori de fizica , de religie , de caca-maca ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde