Elevii Liceului Internațional de Informatică, la Gala Culturală Româno - Turcă

588
Elevii Liceului Internațional de Informatică, la Gala Culturală Româno - Turcă - elevi-1331055978.jpg
Sala Palatului din București va găzdui, în data de 27 martie, Gala Culturală Româno - Turcă, eveniment organizat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Lumina Instituții de Învățământ, Primăria Sectorului 2 București, Fundația Lumina și Ministerul Culturii și Patrimoniului Național.
La manifestare, vor participa și două grupuri de elevi constănțeni: primul alcătuit din 30-40 de elevi de la Liceul Internațional de Informatică (ICHC), celălalt format din 20-30 de elevi de la Școala Spectrum.
Corul ICHC, condus de prof. Ion Petrache, va susține chiar și un moment artistic, folk dance românesc, interpretând cântece în limbile turcă și română.
Conform informațiilor furnizate de prof. Hamdi Akyol, directorul Liceului Internațional de Informatică Constanța, evenimentul va cuprinde două secțiuni: o expoziție de obiecte muzicale tradiționale,
piese de port popular și mâncăruri tradiționale (de la ora 18.00) și gala propriu-zisă (de la ora 20.00).
Gala Culturală Româno - Turcă va fi prezentată de două nume super-cunoscute, reprezentând cele două națiuni: Andreea Marin Bănică și Ilker Gultekin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6322 secunde