Elevii Liceului "Hurmuzescu" s-au întrecut în expoziții culinare

206
Elevii Liceului

Articole de la același autor

La fel ca și anul trecut, elevii Liceului "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia au organizat, săptămâna trecută, o expoziție culinară care a avut ca tematică "Asociațiile agricole - cheia alimentației pentru omenire".

Potrivit directorului instituției de învățământ, Carmen Elena Bratu, elevii au format o piramidă a alimentelor de bază, respectiv cereale, făinoase, legume, lactate și nu numai, pentru a prezenta materia primă care trebuie folosită la prepararea hranei.

După aceea, fiecare clasă participantă s-a întrecut în a prepara ceva cât mai sănătos, dar și gustos. Profesorii coordonatori Claudia Pestrițu, Maria Simion, Daniela Sandu și Cătălin Bouariu au decis că toți elevii au reușit să pregătească preparate de nota 10, care au întrunit toți factorii impuși de tema concursului. La finalul zilei, elevii au gustat din preparatele fiecărei echipe în parte, au realizat un brainstorming cu informațiile pe care le-au aflat despre acest subiect și au primit feedback pozitiv de la profesorii organizatori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde