Elevii Liceului de Telecomunicații Constanța, în cursă la Campionatul Național de Robotică

285

Articole de la același autor

Echipa de elevi de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la un amical de meciuri demonstrative premergătoare Campionatului Național de Robotică. Activitatea a reunit 23 de echipe din întreaga țară și a fost găzduită de Universitatea Politehnică București.

Acesta a fost însă numai un antrenament pentru echipele care vor intra în week-end-ul acesta în competiție. Sunt așteptați în jur de 1.000 de elevi din 55 de orașe.

"Amicalele de robotică sunt organizate cu scopul de a oferi un spațiu de antrenament pentru echipe, o simulare pentru Campionatul Național din București, ce se va desfășura în perioada 22 – 25 martie la Sala Polivalentă din București. Amicalele sunt un context care face posibilă comunicarea între echipe. Miza a fost exercitarea cooperării între echipe, fair-play și Gracious Professionalism", a explicat directorul Liceului Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța, prof. Andra Șandru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2728 secunde