Elevii francofoni ai Liceului "George Călinescu", premiați

311
Elevii francofoni  ai Liceului

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, elevii francofoni ai Liceului Teoretic "George Călinescu" Constanța care au participat la examenul DELF în luna mai au primit, într-un cadru festiv, diplomele care le atestă cunoștințele de limba franceză.

Aceste diplome au fost înmânate de prof. Marinela Mitrenga, președinte al Alianței Franceze Constanța, instituția organizatoare a examenului. Totodată, Liceul "Călinescu" a primit din partea Alianței Franceze diploma de onoare și titlul de Centru de pregătire DELF, dat fiind că în anul școlar 2017 - 2018, continuând o tradiție, 105 de elevi ai școlii au participat la examenele DELF, obținând o diplomă de recunoaștere internațională.

"DELF certifică nivelul de limbă evaluat printr-o diplomă valabilă pe tot parcursul vieții. Aceasta este recunoscută la bacalaureat ca echivalent al probei de limba străină. De asemenea, este recunoscută și cerută în spațiul european francofon, oferind oportunitatea continuării studiilor academice în Europa, precum și inserția mai ușoară pe piața muncii atât în țară, cât și în străinătate", precizează prof. Cristina Loredana Pintilie, consilierul de imagine al Liceului Teoretic "George Călinescu" din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4413 secunde