Elevii de la Liceul "Ovidius" Constanța, campioni la gândire economică

494
Elevii de la Liceul

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic "Ovidius" din Constanța s-au evidențiat din nou la cea de-a XV-a ediție a concursurilor de economie și planuri de afaceri pentru elevi.

Faza regională a concursului de planuri de afaceri pentru elevi "Și eu voi fi întreprinzător!" și a concursului de gândire economică "Gândesc economic, deci câștig!" a avut loc la finele săptămânii trecute. Competițiile au fost organizate de CREE Constanța și Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța.

Concursul de planuri de afaceri a fost câștigat de echipele formate din Mara Cralev, Teodora Cupșan, David Ionescu, Bianca Scîrtocea, respectiv Gabriela Borșaru, Miruna Eftimie, Maria Ganea, Iulia Munteanu. Ambele echipe sunt formate din elevi la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța și au fost îndrumate de profesorul Victor Mihalașcu. De asemenea, premiul al II-lea a fost obținut de echipele formate din Ana Maria Bugu, Roberta Pascu, Alexandra Pop, Oana Șeinescu, de la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța (profesor îndrumător Victor Mihalașcu) și Georgiana Pârțac, Ecaterina Pruteanu, de la Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir" Iași (profesor îndrumător Irina Iorga).



Premii peste premii


Premiul al III-lea a fost câștigat de concurenții de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Suceava - Emilia Butnărașu, Anamaria Cobzariu, Livia Gemănar, Maria Tașcă și Roberto Nicolas Șpac, îndrumați de profesor Cristina Maier. Mențiuni au fost acordate echipelor formate din elevii Ioana Adochiei, Maria Dracea, Florin Gațu, George Idriceanu (Liceul Teoretic "Dimitrie Cantemir" Iași, profesor îndrumător Irina Iorga) și Georgiana Sandu, Alexandru Caramfil (Colegiul Economic "Ion Ghica" Brăila, profesor îndrumător Elena Zemeili).

La concursul "Gândesc economic, deci câștig!", premiul I a fost obținut de elevii Andrei Paul Luculescu (Colegiul Național "Mihai Eminescu" Suceava, profesor îndrumător Cristina Maier) și Stelian Manțu (Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, profesor îndrumător Victor Mihalașcu). Premiul II a revenit lui Silviu Măntăilă (Colegiul Economic "Ion Ghica" Brăila, profesor îndrumător Cornelia Drăghici). Premiul al III-lea a fost câștigat de Maria Hârșenie (Liceul Economic "Virgil Madgearu" Constanța, profesor îndrumător Tanța Costara) și Iulia Enuc (Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța, profesor îndrumător Victor Mihalașcu). Mențiune a primit Andrei Mihai Tănase, de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Constanța, cu profesor îndrumător Mariana Hristache.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3538 secunde