Elevii de-a XII-a și-au supravegheat colegii din concurs

178
Elevii de-a XII-a și-au supravegheat colegii din concurs - eleviideaxiia-1430413232.jpg

Articole de la același autor

La Liceul Teoretic "G. Călinescu" Constanța s-a desfășurat Concursul Județean Le Petit Renard, în organizarea catedrei de limba franceză a școlii, în parteneriat cu Alianța Franceză Constanța.

Aflat la a 22-a ediție, la concurs au participat peste 200 de elevi din 24 de școli, din Constanța și din județ.

Ineditul acestui eveniment este că a fost organizat în colaborare cu elevii de clasa a XII-a din filiera bilingvă francofonă. Astfel, coordonați de profesoarele Diana Corcheș, Ana Coltea și Janetta Bărăitaru, ei au fost cei care, ca în fiecare an, i-au primit, i-au supravegheat și i-au evaluat pe colegii lor mai mici din clasele a VII-a și a VIII-a din școlile constănțene.

Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere a elevilor laureați la cele trei secțiuni, celor mai talentați oferindu-li-se premii speciale din partea Alianței Franceze Constanța.

"Pentru noi este de fiecare dată o mare bucurie să ne întâlnim la «Le Petit Renard». Îi așteptăm pe participanții care ne-au onorat cu prezența lor să revină la Liceul Teoretic «G. Călinescu», de ce nu, ca elevi ai instituției noastre. În plus, țin să îi felicit pe francofonii din clasa a XII-a care au dovedit, pe lângă dragostea pentru limba franceză, responsabilitate și spirit de organizare", a declarat directorul Liceului Teoretic "George Călinescu", prof. Elena Crăcea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5525 secunde