Elevii constănțeni învață să "citească cu folos"

198
Elevii constănțeni învață să

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, la Liceul Cobadin, a fost demarat un proiect școlar educațional deosebit, intitulat "Citește cu folos", realizat cu ocazia evenimentelor prilejuite de "Zilele europene ale patrimoniului" și în contextul instituirii în anul 2019 a "Anului cărții". 
Evenimentul a fost posibil cu sprijinul Bibliotecii Județene "Ioan N. Roman" și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 
Proiectul se va desfășura în școli și licee din județul Constanța, în două etape, pe parcursul anului școlar 2019-2020. Astfel, în primul semestru, vor avea loc activități specifice dedicate "Anului cărții", iar în cel de-al doilea semestru, vor avea loc o serie de activități sub egida "Cărți cu suflet". 


În primul semestru, vor fi desfășurate activități directe, în cinci unități școlare, dar și două concursuri, la care pot participa elevii din județul Constanța. Acestea includ concursuri de eseuri, concursuri de desene/colaje dedicate elevilor cu cerințe educaționale speciale. Termenul de predare a materialelor participante la concursuri este 14 decembrie 2019, iar premierea, pentru fiecare secțiune în parte, va avea loc pe 15 ianuarie 2020. Eseurile, însoțite de toate datele de identificare,  vor fi depuse la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8468 secunde