Elevii Colegiului de Arte Constanța s-au întors acasă cu noi premii

Vineri, 21 Februarie 2020
269
Colegiul Național de Arte "Regina Maria" Constanța are o mulțime de tineri talentați, iar asta nu o spunem noi, ci se reflectă în rezultatele pe care aceștia le obțin la diferitele concursuri la care iau parte. Luna aceasta, elevii secției de coregrafie din cadrul instituției de învățământ au participat la semifinala "Dance Word Cup"- Romanian Qualifier", de unde s-au întors, ca de obicei, cu premii. 


Astfel, premiul I solo dans clasic i-a revenit lui Marius Merdicos, elev în clasa a X-a. Tot el a primit și trofeul secțiunii de dans contemporan, la fel ca și trofeul secțiuni de dans liric. Premiul I a ajuns și la grupul format din Iarina Neacșu, Alexia Mocanu, Georgiana Negraia, Maria Zanet, Izabela Sima, Ramona Pătru. 


Trofeul secțiunii dans contemporan seniori le-a parvenit Georgianei Tamaș și Raluca Pleșca. Premiul I solo dans contemporan i-a revenit Cristinei Petrică, la fel ca și premiul I solo dans liric. La final, s-a decis ca bursa de studiu oferită de Jean Philippe Dury, "L' elephant in the black box" a fost primită de elevul Marius Merdicos, pregătit de prof. Carmen Chilea și prof. Delia Boeru, precum și eleva Cristina Petrică, sub îndrumarea prof. Silvia Mitroi. 


Pagina a fost generata in 0.2631 secunde