Elevii cer publicarea programei simulării examenelor naţionale

477
Elevii cer publicarea programei simulării examenelor naţionale - eleviicer-1614712087.jpg
Consiliul Naţional al Elevilor solicită publicarea procedurii de organizare şi a materiei aferente simulărilor naţionale. Testările sunt programate în a doua jumătate a lunii martie, atât pentru Bacalaureat, cât şi pentru Evaluarea Naţională.

Totuşi, până la această oră nu au fost făcute publice nici procedurile de organizare a simulărilor şi nici programa aferentă acestora, iar elevii îşi fac griji că nu vor avea timp să se pregătească. „Solicităm Ministerului Educaţiei publicarea, în regim de urgenţă, a procedurii sanitare de organizare a simulărilor naţionale şi a programei pe care se va baza elaborarea subiectelor, până la data de 5 martie. Este imperios ca atât elevii, cât şi unităţile de învăţământ să aibă timp să se pregătească pentru simulări, pentru a ne asigura de faptul că acestea ne vor oferi o perspectivă reală asupra nivelului la care se situează, la acest moment, elevii din clasele terminale ale ciclului gimnazial şi liceal”, consideră Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.


Reprezentanţii susţin că, mai mult decât orice, anul acesta, elevii care vor susţine simulările au nevoie de predictibilitate, având în vedere că mare parte a anului şcolar s-a desfăşurat în cursuri online. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4133 secunde