Eleva Sabina Spătariu, în Consiliul de Conducere al Fundației Județene pentru Tineret

376
Eleva Sabina Spătariu, în Consiliul de Conducere al Fundației Județene pentru Tineret - elevaprintsabinaspatariu2-1612096245.jpg

Articole de la același autor

Organizațiile neguvernamentale de tineret din județul Constanța și-au ales, la finalul săptămânii trecute, cei doi reprezentanții în Consiliul de Conducere al Federaţiei Judeţene de Tineret Constanța.

Reprezentanții ONG-urilor în conducerea fundației sunt Sabina Spătariu, elevă în clasa a XII-a și președintele Asociației Elevilor din Constanța și Andrei Cristian Pătrașcu, student în anul IV la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

Alegerea celor doi a venit pentru a completa Consiliul de Conducere, format până la momentul Adunării Generale din data de 29 ianuarie, după ce Consiliul Județean Constanța a numit restul conducerii, conform prevederilor Legii 146/2002. Astfel, Consiliul de Conducere al Fundației Județene pentru Tineret Constanța este format din Dragoș Frâncu, Marian Țuțuianu, Diana Ionescu, Sabina Spătariu și Andrei Pătrașcu.

Asociația Elevilor din Constanța s-a implicat de-a lungul anilor în demersul cu privire la recuperarea patrimoniul fostei UTC și a susținut implicarea civică a tinerilor în societate, cât și consultarea permanentă a acestora. „Mă bucură nespus de mult faptul că FJT Constanța a intrat într-un final în legalitate. Până la acest moment fundația nu a funcționat așa cum trebuia, iar din păcate la tineri nu a ajuns nimic din ce ar fi trebuit. În județul nostru este o nevoie urgentă de a pune pe picioare sectorul de tineret”, a declarat Andreea - Sabina Spătariu, președintele AEC.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.392 secunde