"Elefănțelul curios" se reîntâlnește cu cei mici

307

Articole de la același autor

 Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" reia, în acest week-end, "Elefănțelul curios", piesă a cărei premieră a avut loc la începutul verii. Spectacolul va avea loc duminică, 7 octombrie, de la ora 11.30.

Cunoscutul actor, regizor și scenarist Cristian Mitescu este cel care semnează regia și scenariul, scenografia este asigurată de Eugenia Tărășescu Jianu, muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu, iar coregrafia lui Ionuț Sergiu Anghel. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Claudia Zaharia, Grațian Prisăcariu, Andrei Stroescu și Ion Ciolan.

Cu această ocazie, copiii vor avea posibilitatea de a descoperi periculoasa junglă africană, împreună cu elefănțelul Bombo, haios, mititel și curios nevoie mare, care pornește către fluviul Nil să afle ce mănâncă un crocodil.

În această călătorie, micuții spectatori se vor întâlni cu o mulțime de animăluțe și păsări exotice, cum ar fi maimuțele certărețe și grijulii, papagalii "vorbitori", zebre, o panteră, leul cel fioros, hipopotamul cel urât și îndesat, dar îndrăgostit de girafa zveltă și frumoasă, șarpele cel viclean sau crocodilul de Nil.

Totodată, ei vor asculta cântecele misterioase ale lunii și vor descoperi cât de bune sunt bananele pentru sănătate, mai ales cele vorbitoare, învățând în același timp, că atunci când ceilalți te sprijină, chiar dacă te dojenesc sau te cicălesc, există mereu "acasă", indiferent de vârsta pe care o ai sau încercările prin care treci. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Scufița Roșie",  sâmbătă, la "Harlequin"
Pagina a fost generata in 0.4604 secunde