Ei sunt elevii constănțeni premiați de Carrefour

317
Ei sunt  elevii constănțeni  premiați de Carrefour - carrefour-1481733139.jpg

Articole de la același autor

În perioada 21 noiembrie - 15 decembrie, Carrefour România a organizat cea de-a 30-a ediție a tradiționalului concurs de desene pentru copii dedicat sărbătorilor de iarnă, la care au participat 310.000 de elevi din clasele 0-VIII din 682 de școli, din cele 19 orașe unde activează acest prestigios brand. 


De data aceasta, au fost pregătite planșe de colorat cu haioasele personaje din filmul "Trolii", desenele animate atât de îndrăgite de copii, care pot fi vizualizate atât direct în magazin, cât și în varianta online pe site-ul concursului de desene online, https://carrefour.ro/concurs-desene. Elementul de noutate al acestei ediții l-a constituit faptul că planșele de desen au putut fi desenate direct de pe site-ul concursului, fără a fi necesară imprimarea acesteia. 


Premiul cel mare oferit de Carrefour, și anume o excursie la parcul de distracții "Shreck’s Adventure" din Londra, a fost câștigat de eleva Izabela Gulai, de la Școala nr. 40 "Aurel Vlaicu", care va pleca împreună cu părinții. Premiul II, constând într-un laptop, a fost câștigat de elevul Robert Roșculeț, clasa a II-a la Școala nr. 28, iar premiul III, o bicicletă - Oana Piros (a VI-a, Școala "Viceamiral Murgescu"). 


Au mai fost acordate două mențiuni, constând într-o tabletă și un telefon, precum și 10 cupoane în valoare de 100 lei. 


Extragerea celor trei câștigători pe online, din cei 5.000 de participanți, va avea loc vineri, 16 decembrie, iar lista va putea fi consultată pe site-ul Carrefour Romania, www.carrefour.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.61 secunde