Educație virtuală. Elevii militari încep cursurile online

487
Educație virtuală. Elevii militari încep cursurile online - educatievirtuala-1605120711.jpg

Articole de la același autor

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” se aliniază, începând de astăzi, măsurilor impuse de Guvernul României și trece în scenariul 3 – cursuri susținute în sistem online.

„Elevii, instructorii și cadrele didactice au la dispoziție un portal de e-learning dedicat învățământului militar, creat de specialiștii din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”. Astfel, elevii nu vor fi privați de informațiile de care au nevoie pentru a continua în bune condiții însușirea cunoștințelor teoretice. Pentru partea practică a instruirii viitorilor maiștri militari de marină, instructorii militari caută în permanență soluții virtuale pentru a reda elevilor caracteristicile echipamentelor cu care vor lucra la bordul navelor”, transmite purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Maiştri Militari, Cristina Sîmbeteanu.

Un exercițiu de educație virtuală a avut loc și miercuri, 11 noiembrie, când o clasă de elevi militari de anul al II-lea, de la specialitatea Timonier şi tehnică de navigaţie navală, a efectuat o vizită la simulatorul integrat pentru conducerea navei, de care dispune Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.

Șeful Centrului Simulatoare din cadrul Academiei Navale, Mmp. Eugen Frangeti, le-a prezentat elevilor comenzile principale ale navei la plecarea din port. Exemplificarea s-a făcut pentru manevra de plecare de la cheu a unei fregate. Aceasta a fost a doua vizită de acest tip a elevilor militari la simulatorul de navigație.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6334 secunde