Echipamente noi pentru dotarea Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanţa

187
Echipamente noi pentru dotarea Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanţa - echipamentenoi-1626457381.jpg

Articole de la același autor

Echipamente moderne noi, precum laptopuri, imprimante multifuncţionale, imprimantă 3D, videoproiectoare, rutere wi-fi au fost achiziţionate, recent, pentru Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa. Alte accesorii şi dotări, precum un laser cutter 3 D şi vitrine de expunere, mobilier nou, vor fi cumpărate în lunile următoare. Acţiunea se desfăşoară în cadrul proiectului „Dezvoltarea industriilor culturale şi creative în Bazinul Mării Negre”, implementat de Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020. Alături sunt parteneri din patru țări: municipalitatea Çekmeköy - Turcia (liderul proiectului), Asociația Centrului de de Sprijin pentru Afaceri din Mykolaiv – Ucraina, municipalitatea Kavala – Grecia și municipalitatea Byala – Bulgaria.

„Proiectul își propune să stabilească și să gestioneze spații de lucru comune moderne, în care persoane și companii din diferite discipline care operează în domeniul industriilor culturale și creative din Bazinul Mării Negre pot lucra împreună, pot crea o rețea și pot ajunge la potențiali clienți/investitori. Cu contribuția tuturor instituțiilor partenere implicate în proiect, activitățile vor avea loc în cadrul centrelor de creativitate care vor fi înființate în cele cinci țări. În acest fel, se vor crea cooperări, sinergii și o rețea puternică între persoane creative și companii din domeniu. În plus, va fi oferită posibilitatea de a participa la numeroase activități de inovare și creativitate în masă”, explică reprezentanţii Primăriei Constanţa.

În Constanța, spațiile de lucru vor fi puse la dispoziție de către Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, cu sala de spectacole, sala de muzică, atelierele de ceramică, arhitectură și design, acestea urmând a fi dotate corespunzător.

Bugetul total al proiectului, a cărui implementare a început la 25 decembrie 2020 și se va finaliza la 24 decembrie 2022, este de aproximativ 1,5 milioane de euro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde