E vremea colindelor!

327
E vremea colindelor! - craciun-1356044869.jpg
Săptămâna aceasta, în majorita-tea unităților de învățământ constănțene s-au organizat serbări dintre cele mai emoționante, care doresc să țină trează în sufletele copiilor bucuria sărbătorilor de iarnă.


Școala Gimnazială "Spiru Haret" din Medgidia a participat în acest interval la proiectul intitulat "Școala noastră, în așteptarea Crăciunului", ce a inclus o serie de manifestări, gen concursul "Clasa mea în pragul sărbătorilor", expoziția de felicitări "Crăciunul văzut prin ochi de copil", spectacolele "E vremea colindelor!" și "Moșule, te așteptăm!", precum și serbări tematice ale claselor I-IV, sub coordonarea învățătoarelor.

Elevii de la CSEI "Maria Montessori" Constanța, îndrumați de profesori, au participat la serbarea de iarnă intitulată "În așteptarea lui Moș Crăciun", având alături de ei părinții, bunicii și asistenții maternali. La sfârșitul programului artistic, Moș Crăciun a sosit cu daruri oferite de Primăria Constanța și voluntarii Centrului Regional de Resurse pentru ONG "Centras" Constanța și Cercul Științific pentru protecția mediului.

Elevii clasei I B, a Școlii Gimnaziale nr. 7 "Remus Opreanu", coordonați de prof. Marinela Tudose, au desfășurat activitatea "Am plecat să colindăm...", ocazie cu care micuții școlari au colindat instituții importante din orașul Constanța.

Cu vești bune s-a întors și Grupul "Vestitorii" de la Școala Gimnazială nr. 1 Cuza Vodă, care a participat la Festivalul Interju-dețean de colinde "Raza Soarelui", desfășurat în comuna Ceanu Mare, județul Cluj, și unde a obținut locul III. Școala Gimnazială Cuza Vodă a mai câștigat și premiile II la pictură pe sticlă, locul II la Colaje și locurile I și II la secțiunea "Felicitări".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Cuget Liber" a primit colindători
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Elevii intră în vacanță
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Bazilica "Padre Pio" cheamă la colind
Pagina a fost generata in 0.3343 secunde