Dublă lansare de carte, la Muzeul de Istorie

Joi, 08 Noiembrie 2018
285
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța (MINAC), împreună cu Academia Oamenilor de Știință din România și Cultul Eroilor "Regina Maria", organizează, astăzi, de la ora 11.00, un eveniment editorial de excepție.

Acesta va avea loc la sediul MINAC, unde istoricul Ion Solcanu, președintele Secției de Științe Istorice și Arheologice a Academiei Oamenilor de Știință din România, va lansa două volume de o valoare documentară și istoriografică excepțională pentru istoria națională și, mai ales, pentru istoria Dobrogei, în Primul Război Mondial.

Acestea se intitulează "Operațiile și istoricul regimentului 9 Vânători, în războiul pentru întregirea neamului românesc - 1916 -1918" și "Un erou din războiul de reîntregire a României: Regimentul 9 Vânători".

Volumele vor fi prezentate de directorul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, dr. Sorin Colesniuc, prof. univ. dr. Victor Ciupină, prof. univ. dr. Valentin Ciorbea, dr. Lavina Dumitrașcu, dr. Costin Scurtu și col. (r) Remus Macovei.


Articole pe aceeasi tema

Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Eveniment : Mare lansare de carte!
Pagina a fost generata in 0.1893 secunde